Меню & пошук

Стартап у Сан-Франциско почне виготовляти піцу з харчових відходів

Стартап у Сан-Франциско почне виготовляти піцу з харчових відходів

Некрасиві фрукти й овочі, відпрацьоване зерно і субпродукти.


Стартап у Сан-Франциско почне виготовляти піцу з харчових відходів. Відкриття закладу заплановано на весну 2021 року. 

Ідея належить двом шеф-кухарям: Девіду Мерфі й Кайлі Абе. Вони — засновники компанії Ugly Pickle Co., яка використовує викинуті продукти й частини рослин для виробництва солінь. У новому закладі будуть продавати піцу, приготовану на дровах, яку називають  «сміттєвим пирогом». Серед інгредієнтів страви: некрасиві фрукти й овочі, відпрацьоване зерно і субпродукти, які зазвичай викидають.  

«Рішення такого питання, як харчові відходи за допомогою чогось на кшталт піци, робить цю проблему дуже доступною», — зазначає Мерфі. Він і Абе хочуть показати людям, що у повсякденному житті можна звести до мінімуму харчові відходи. 

Команда стартапу запустила збір коштів на краудфандинговій платформі Kickstarter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: