Меню & пошук

Michelin Guide вперше написав про українського шеф-кухаря

Michelin Guide вперше написав про українського шеф-кухаря

Як шеф київського ресторану робить українську кухню сучасною


[ads-pc-2]

Сайт авторитетного рейтингу ресторанів Michelin Guide написав про шефа київського ресторану «Канапа» Ярослава Артюха.

Матеріал присвячений тому, як Ярослав Артюх займається модернізацією традиційної української кухні, робить її більш здоровою та використовує сучасні техніки в приготуванні їжі.

Видання наголошує, що Артюх створює образ більш корисної та стильної кухні. «Ми маємо залишатися в тренді і задовольняти потреби людей, які свідомо ставляться до свого здоров’я і не хочуть їсти жирну та важку їжу. Отже, я зробив невеликі зміни в класичних стравах, методах подачі та порціях», – розповів Michelin Guide Ярослав Артюх.

Він представляв Україну на World Gourmet Summit у Сінгапурі. Там він готував з традиційних українських страв, таких як бринза, сало, ікри щуки.

Фото: unsplash

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: