Бургер зі штучним м’ясом продаватимуть у магазинах США
Бургер зі штучним м’ясом продаватимуть у магазинах США
Продажі розпочнуться зі штату Каліфорнія
[ads-pc-2]
У Південній Каліфорнії з 20 вересня у мережах роздрібної торгівлі стартують продажі Impossible burger. Це бургер із синтетичним м’ясом. Він буде доступним у 27 точках продажів, пише Mashable.
У його приготуванні кухарі використовують спеціальний інгредієнт – соєвий легемоглобін, рослинний аналог м’яса. Він надає страві необхідного смаку та аромату.
До кінця року творці Impossible burger планують продавати його по всій країні. А з наступного – виходити на іноземні ринки. Однак Девід Лі, фінансовий директор компанії, заявив: експансію нових ринків можуть пригальмувати, якщо страждатиме якість.
У квітні бургер на рослинній основі почали продавати в Burger King.