Меню & пошук

Австралійські вчені створили каву з броколі

Австралійські вчені створили каву з броколі

Броколі - твій бро, кавоман


[ads-pc-2]

Вчені з Державного об’єднання наукових і прикладних досліджень (CSIRO) в Мельбурні створили порошок з броколі, який рекомендовано вживати тим, хто не любить броколі, але хоче отримувати поживні речовини з цього овоча.

Порошок виготовляється за допомогою комбінації процесів попередньої обробки та сушіння, які допомагають зберігати аромат, забарвлення та вітаміни.

Хоча порошок можна додавати в будь-які страви,  однією з рекомендацій вчених було додавання його в каву, оскільки сьогодні її вживання дуже популярне. Новинку вже випробовули в кафе Мельбурна «Коммонфолк», де приготували броколате латте із броколі.


Створення такого порошку є частиною великого проекту CSIRO по розробці подібних харчових порошків з різноманітних овочів, які є корисними для здоров’я, але не популярними в харчових звичках людей.

Фото CSIRO

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: