Меню & пошук

Київська Академія Медіа Мистецтв відкрила напрямки Video i Design

Київська Академія Медіа Мистецтв відкрила напрямки Video i Design

[ads-pc-2]

kama-slider_producing

Київська Академія Медіа Мистецтв оголосила про старт набору студентів на курси в нових напрямках навчання: Design і Video

Напрямок Video представлено трьома спеціальностями: Video Directing, Producing і VFX.

Керувати курсом режисерів КАМА запропонувала Андрію Копоцу, засновнику та виконавчому продюсеру українського продакшн-хауса Electric Sheep Film. Розробляти курс Андрій запросив Олексія Сая, відомого українського художника і рекламного режисера, і режисера реклами та кіно Івана Сауткіна. Програма Video Directing висвітлює весь знімальний процес створення відео, починаючи з основ рекламної режисури, роботи зі сценарієм, художниками, операторами і акторами, закінчуючи створенням режисерського портфоліо.

kama-slider_vfx

Курс Production познайомить студентів з усіма аспектами роботи продакшн-компанії і ролі продюсера, а також з системою виробництва відеороликів, починаючи з моменту отримання агентського борда, закінчуючи передачею майстер-версій матеріалу клієнту.

IMG_7936

Керувати цим напрямком будуть Дарко Скульський і Роман Кіндрачук – виконавчі продюсери і власники Radioaktive Film, однієї з найбільших українських компаній, що займається виробництвом рекламних роликів, музичних кліпів і художніх фільмів. За час роботи компанія Radioaktive Film отримала велику кількість нагород на таких фестивалях, як Cannes Lions, Epica Awards, Golden Hummer, Spikes Asia, Asia Pacific AdFest, NY Advertising Festival, Red Apple і, звичайно ж, KIAF.

Створенню візуальних спецефектів присвячений курс Visual Effects або VFX, який дозволить студентам оволодіти навичками створення анімації і базових 3D об’єктів, а також дасть можливість отримати більш точне розуміння роботи індустрії в цілому і конкретних її галузей. Олексій Приходько і Вадим Конов, засновники пост-продакшну Cinnamon VFX, виступлять кураторами цього курсу. В їх портфоліо не тільки робота над десятками рекламних роликів, але і над спецефектами в останньому фільмі Террі Гілліама “Теорема Зеро” (2014), фільмі Спайка Джонса “Там, де живуть чудовиська” (2009) і фільмі Олівера Хіршбігля в головній ролі з Наомі Уотс “Діана” (2013).

IMG_7714

Graphic Design – ще один новий курс в Академії. Це базовий курс для дизайнерів, створений для розвитку творчих здібностей і візуального мислення. Завдяки роботі над практичними завданнями у студентів буде можливість оволодіти основами композиційного аналізу, розробити айдентику, дизайн упаковки і корпоративних матеріалів, систематизувати знання та вдосконалити свою техніку виконання під керівництвом куратора курсу Андрія Маляренко. Андрій – дизайнер і співзасновник дизайн-агентства BrandPit. Починав працювати в рекламному агентстві Scholz & Friends, а останні три роки очолював дизайн-студію RedWorks в Ogilvy & Mather Ukraine і за цей час встиг попрацювати з брендами “Геркулес”, “Добриня”, “Корона”, “Світоч”, Top Snack і багатьма іншими .

Набір на нові напрямки вже розпочався і триватиме до 27 листопада, а самі заняття почнуться в перших числах грудня.

Детальна інформація та програма всіх курсів – на сайті Академії.

Kyiv Academy of Media Arts (KAMA) або Київська Академія Медіа Мистецтв – перший в Україні спеціалізований освітній проект, створений для систематизованого навчання студентів творчим дисциплінам. В основу проекту ліг досвід провідних американських і європейських освітніх установ в сферах комунікацій, медіа, реклами і мистецтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: