A password will be e-mailed to you.

Новий офіс Facebook у Пало-Альто, Каліфорнія, було відкрито влітку 2009 року. Раніше компанія була розподілена по кількох різних місцях, що, звісно, ніяк не сприяло зручності роботи.

Для цього Facebook вирішив перенести всіх своїх працівників в один великий офіс, площа якого 13 900 квадратних метрів. Внутрішнім дизайном приміщень зайнялося агентство 0+a. Перед тим, як починати свою роботу, воно опитало працівників про те, що саме вони хотіли би бачити в новому офісі. З цієї співпраці дизайнерів та співробітників Facebook вийшов доволі непоганий результат, зважаючи на одвічну проблему протиястояння дизайнерів-виконавців та компаній-замовників.

Відтепер кожен підрозділ Facebook має власний “куточок”, оформлений у іншому стилі. Щоб офісні приміщення не залишалися вічно сірими та буденними, працівники можуть писати на стінах та додавати будь-які власні арт-роботи.

Фото: Officesnapshots.com

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її і натисніть Shift + Enter або клікніть тут, щоб повідомити нас.