Меню & пошук

Артбук: ілюстраторка Женя Полосіна 

Артбук: ілюстраторка Женя Полосіна 

Графічні репортажі та чуттєві ілюстрації про страх


[ads-pc-2]

«Артбук» – це рубрика про цікавих українських представників візуального мистецтва, тих, хто працює в області ілюстрації, фотографії, шрифта, колажів, дизайну тощо.


 

В рубриці «Артбук» − Женя Полосіна − ілюстраторка та принтмейкерка з Києва. Разом з Анною Іваненко є співзасновницею студії «Сері/граф» та співкураторкою курсу ілюстрації в Projector. Разом з Анною, Анастасією Самойленко та Варварою Перекрест організовує фестиваль ручного друку«ПРИНТ ФЕСТ _/100». Постійна учасниця проектів клубу ілюстраторів Pictoric − зараз там представлена її персональна виставка «Мені страшно». Як незалежна художниця брала участь у виставках та фестивалях Києва, Москви, Санкт-Петебурга, Любліна.


Женя Полосіна

«Ілюстрація, як на мене, це дуже широкий спектр художніх практик, який вже давно не виконує суто оформлюючу функцію. Мене страшенно надихає, коли я бачу як люди експериментують, не важливо з формою чи з темою, показують свою графічну сміливість, навіть зухвалість. Не важливо вдався експеримент чи ні, адже крок далі, ширше, глибше, хоч кудись від знайомих доріжок − це завжди ковток свіжого повітря, який вражає мене набагато більше ніж найякісніша, але безпечна картинка».


Проект «Я боюся» (персональна виставка, яку можна подивитися в галереї-кав’ярні Orthodox. Coffee/Illustration)

Графічний репортаж з маршу рівності та акції проти заборони абортів

Проект «l’appel du vide» − книга, про почуття, інстинктивний порив стрибнути, коли знаходишся на висоті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: