Меню & пошук

Головну роль у новому науково-фантастичному фільмі «b» виконає робот Еріка

Головну роль у новому науково-фантастичному фільмі «b» виконає робот Еріка

Деякі зі сцен фільмів відзняли минулого року в Японії.


[ads-pc-2]

Робот Еріка виконає головну роль у новому науково-фантастичному фільмі «b», повідомляє The Hollywood Reporter. Бюджет стрічки — 70 мільйонів доларів. 

Продюсерськими компаніями майбутнього фільму стали Bondit Capital Media, яка раніше фінансувала драматичний фільм «До кісток» і анімаційний біографічний фільм «З любов’ю, Вінсент», який номінували на «Оскар» у категорії «Найкращий анімаційний повнометражний фільм», а також бельгійська компанія Happy Moon Productions і Ten Ten Global Media, яка розташована в Нью-Йорку. 

Стрічка «b» розповість про вченого, який створює програму для вдосконалення людської ДНК, але, розуміючи її потенційну небезпеку, допомагає роботу-жінці (Еріці), яку він розробив,  втекти.

Японські розробники робота навчили Еріку діяти, застосовуючи принципи методу впливу на штучний інтелект.

«В інших методах акторської майстерності актори залучають власний життєвий досвід», — розповів один з шоуранерів проєкту Сем Хозе. «Але в Еріки немає життєвого досвіду. Вона була створена з нуля, щоб грати роль. Ми повинні були симулювати її рухи і емоції за допомогою сесій, зокрема контролю швидкості її рухів, розмов через почуття і навчання розвитку характеру і мови тіла».

Спочатку Еріка повинна була дебютувати в іншому проєкті, режисером якого повинен був стати Тоні Кей («Американська історія Ікс»). Компанія ще не оголосила нового режисера фільму. Однак продюсери вже відзняли деякі сцен з Ерікою в Японії у 2019 році. Зйомки мають продовжитися в Європі у червні 2021 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: