Меню & пошук

Джонні Депп завів Instagram і представив кавер пісні Джона Леннона Isolation

Джонні Депп завів Instagram і представив кавер пісні Джона Леннона Isolation

У дописі актор розмірковує про вплив пандемії на суспільство і закликає не здаватися.


[ads-pc-2]

Американський актор, режисер і музикант Джонні Депп завів акаунт в Instagram. На нього вже підписалися 1,8 мільйона людей. 

«Привіт усім. Знімаю дещо для вас. Дайте мені хвилинку», — підписав Депп перший допис, на якому він сидить у картатій сорочці й джинсах при свічках. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Hello everyone… filming something for you now… gimme a minute

Публикация от Johnny Depp (@johnnydepp)

Через декілька годин Депп опублікував 8-хвилинне відео.

«Я не думаю, що до сих пір відчував якусь особливу причину (приєднатися до соціальних мереж)» — сказав актор на початку відео. Депп додав, що «зараз саме час почати діалог, оскільки загроза цього невидимого ворога вже привела до трагедій, які складно виміряти, і нанесенню шкоди життю людей».

Далі він сказав про ті труднощі, з якими стикаються люди під час пандемії коронавірусу, і закликав фанатів зберігати силу і бути активними.

Наприкінці відео Депп розповів, що вони разом з британським гітаристом Джеффом Беком записали кавер пісні Джона Леннона Isolation.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

Публикация от Johnny Depp (@johnnydepp)

«Джефф Бек і я записали цю пісню Isolation минулого року, пророчі слова Леннона — чиста поезія… Ця пісня про ізоляцію, страх і екзистенціальні ризики для нашого світу. Тому ми хотіли представити вам пісню. Ми щиро сподіваємося, що вона допоможе вам пережити ці часи, навіть якщо це просто допоможе вам згаяти час» — сказав Депп.

У 2015 році разом з Елісом Купером та Джої Перрі Джонні Депп створив музичний гурт «Hollywood Vampires». Дебютний альбом гурту вийшов 11 вересня 2015 року.

Раніше у актора Меттью Мак-Конегі з’явився Instagram. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: