Меню & пошук

Instagram і YouTube-блогери палять речі Supreme

Instagram і YouTube-блогери палять речі Supreme

У такий спосіб вони нагадують, що речі − це всього лише речі.


[ads-pc-2]

У соціальних мережах поширюється новий флешмоб: користувачі Instagram і YouTubе викладають відео, де вони знищують речі Supreme. Про це повідомляє The Guardian.

Блогери спеціально купують одяг й аксесуари бренду, щоб потім їх спалити, випрати з відбілювачем або порізати. Вони роблять це навіть з колекційними речами, незважаючи на їхню вартість.

У такий спосіб блогери показують, що речі − це просто речі. Наприклад, блогер Ерік Вайтбек (відомий у соціальних мережах як The Supreme Guy) псує одяг заради мистецтва, щоб нагадати людям, що не варто прив’язуватися до матеріальних речей.

View this post on Instagram

Whiteback Family Cookout 🔥

A post shared by Eric Whiteback (@ericwhiteback) on

«Більшість власників речей Supreme вважають свої покупуки священними, вони не знімають ярлики й роками зберігають речі неторканими в шафах. Я ж обираю робити з ними щось цікаве, незвичайне й шокуюче», − пояснив концепцію своїх роликів блогер.

«Думаю, людей розважає сам факт того, що можна знищити щось дороге. Вони дивляться відео, бо самі не можуть так зробити», − говорить ютубер Жанмарко Гарофало, який на камеру спалив футболку Supreme x Louis Vuitton вартістю більше $1000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: