Меню & пошук

Зірковий Елтон, відважний Вуді та Люди в чорному на новий лад: прем’єри червня

Зірковий Елтон, відважний Вуді та Люди в чорному на новий лад: прем’єри червня

[ads-pc-2]

Продовження ретроспективи Хаяо Міядзакі, автобіографічний фільм про Елтона Джона та повернення улюбленої кінокласики на великий екран − разом з KyivMusicFilm розповідаємо про найцікавіші кіноподії, які варто відвідати у червні.  


Середина 90-х   

коли: 6 червня

країна: США

режисер: Джона Хілл

жанр: комедія, драма

Зворушлива історія дорослішання тринадцятирічного Стіві з Лос-Анджелеса, яка так і не дісталася українського прокату. Стіві переживає нелегкі стосунки в родині, намагається знайти друзів і визначитися зі своїм місцем у світі. Середина 90-х − режисерський дебют актора Джона Хіла, який прагне передати дух скейтерської епохи і часу, в якому виріс. Цей показ стане першим після прем’єри, що відбулася на фестивалі сучасного американскього кіно «Незалежність».


Обличчя, села

коли: 6 червня

країна: Франція

режисер: Аньєс Вардa, JR

жанр: документальний


Документальний фільм-мадрівка двох всесвітньо відомих і впливових французів: режисерки Аньєс Варда та вуличного художника JR. 34-річний JR і 89-річна Варда вирушають у мандрівку Францією, аби показати країну такою, яка вона є.
Вони мандрують у фургончику з фотобудкою, знімають випадкових перехожих, а потім розклеюють масштабні чорно-білі портрети на стінах міст. «Ми завжди бачили героїв у випадкових людях − ви можете зупинити будь-кого на вулиці й почути чимало дивовижних історій». Усього один показ, що відбудеться в межах поп-ап подій конференції Don’t Take Fake.


Принцеса Мононоке

коли: з 6 червня

країна: Японія

режисер: Хаяо Міядзакі

жанр: аніме, фентезі, драма

Ретроспектива фільмів Хаяо Міядзакі продовжиться фільмом «Принцеса Мононоке». Яскрава фантазія Міядзакі на тему протистояння природи та людини, що стала одним з найуспішніших аніме-фільмів в історії.


Біллі Кід

коли: з 6 червня

країна: США

режисер: Вінсент Д’Онофріо

жанр: драма, вестерн, біографія

Підліток Ріо та його старша сестра Сара залишились сиротами. Дядько, який ніколи не приховував своїх злочинних намірів, вбив батька дітей та викрав Сару заради викупу. Аби помститися за ці злочини, Ріо зв’язується з легендарним стрільцем Біллі Кідом. Тим часом місцевий шериф хоче навести порядок у законний спосіб.


Рокетмен

коли: з 6 червня

країна: США

режисер: Декстер Флетчер, Браян Сінгер

жанр: біографія, драма, фантастика

Фентезійний мюзикл «Рокетмен» – це біографічна стрічка про життя легендарного Елтона Джона. Сер Елтон Джон почав грати на фортепіано в чотири роки і відтоді не уявляв свого життя без музики. Завдяки непересічному таланту він десятиліттями тримався на хвилі популярності. Розпочавши з рок-н-ролу, він розвивав творчість у напрямку психоделічного року, а згодом софт-року. Нині ми знаємо його як поп-виконавця та композитора.


Люди Ікс: Темний Фенікс

коли: з 6 червня

країна: США

режисер: Саймон Кінберг

жанр: бойовик, пригоди, наукова фантастика

У фільмі Людям Ікс доведеться стикнутися з найжахливішим та найпотужнішим ворогом – і це Джин Ґрей, яка є однією з них. Виконуючи рятувальну місію у космосі, Джин ледь не загинула від удару таємничої вселенської сили. Після її повернення додому виявляється, що та сама сила зробила Джин не лише всемогутньою, але й украй неврівноваженою. Борючись із внутрішньою сутністю, Джин дає волю своїм суперможливостям таким чином, що тепер не може їх ані усвідомити, ані приборкати. Втрачаючи контроль над собою, завдаючи болю тим, кого найбільше любить, вона починає руйнувати матерію, яка тримає Людей Ікс разом.


Люди в чорному: Інтернешнл

коли: з 13 червня

країна: США

режисер: Ф. Гері Грей

жанр: бойовик, комедія, наукова фантастика


Люди в чорному – таємна організація, що стоїть на сторожі спокою людей стикається з новою загрозою. Вони звикли знешкоджувати прибульців, що летять на Землю з не надто дружніми намірами. Та цього разу спецагентам доведеться боротися із ворогом всередині своєї організації. Сталося вбивство, і щоб боротися з його наслідками та попередити можливу небезпеку, агентам доведеться об’їздити півсвіту.


Royal Opera House: Фауст

коли: 14 червня

країна: Велика Британія

режисер: Девід Маквікар

жанр: опера

Історія Доктора Фауста вже давно стала однією з улюблених тем творчості композиторів-романтиків. Магія трагедії Ґете буквально захопила розум більшості композиторів того часу − Шуберт, Берліоз, Ліст та інші, надихаючись безсмертною трагедією, намагалися створити свою музичну версію «Фауста». Свій варіант запропонував і Шарль Гуно − його версія історії Фауста, який продає душу дияволу, залишається однією з найбільш захопливих. Гуно вдалося написати по-справжньому романтичний твір − містичну драму, яка вже більше як півсотні років не сходить з найкращих світових оперних сцен.


Історія іграшок 4

коли: з 27 червня

країна: США

режисер: Джон Лассетер, Джош Кулі

жанр: мультфільм, пригоди, комедія

Ковбой Вуді ніколи не сумнівався в тому, що його життя вдалося – адже Едді або Бонні завжди поруч і йому є про кого піклуватися. Та ось з’явився Форкі й став новою улюбленою іграшкою для Бонні. І замість того щоб цьому радіти, Форкі вважає себе за купу сміття. Хіба ж так можна? Якось Бонні влаштовує своїм іграшкам мандрівку, під час якої Вуді зустрічає свою давню подругу Бо Піп. Вуді й уявити не міг, як сильно змінило її самостійне життя.


Сніданок у Тіффані

Коли: з 27 червня

країна: США

режисер: Блейк Едвардс

жанр: комедія, драма, мелодрама

KyivMusicFilm та Планета Кіно повертають улюблену класику на великий екран. Другим фільмом серії стане культова стрічка Блейка Едвардса «Сніданок у Тіффані» − романтична історія наївної та ексцентричної Голлі Голайтлі у виконанні Одрі Хепберн, що стала однією з найвідоміших героїнь в історії світового кіно.

 


Обіцянка на світанку

коли: з 27 червня

країна: Франція, Бельгія

режисер: Ерік Барб’є

жанр: драма

Ромен Гарі народився на околиці Російської імперії та ріс в бідноті. Але це ніколи не заважало його матері Ніні вірити у велике майбутнє свого хлопчика. Єврейка за походженням, вона тікає від переслідувань нацистів до Франції. Оточивши сина любов’ю та підтримкою, вона робить усе, аби Ромен здобув найкращу освіту та не зупинявся на досягнутому.


Royal Opera House: Triple Bill

коли: 28 червня

країна: Велика Британія

режисер: Крістофер Уілдон, Сіді Ларбі Черкауї, Крістал Пайт

жанр: балет

Royal Oper House: Triple Bill − це три яскраві постановки, що познайомлять вас
із сучасним репертуаром Королівського балету. На вас чекає підбірка з трьох одноактових балетів, поставлених найперспективнішими хореографами Royal Opera House.

 

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: