Меню & пошук

На Мальті запустили авіарейси для пасажирів з тваринами

На Мальті запустили авіарейси для пасажирів з тваринами

Перед рейсом домашні улюбленці можуть пройти курси підготовки до польотів


[ads-pc-2]

Мальтійська компанія з організації бізнес-польотів VistaJet запустила окремий сервіс VIP-класу для перевезення домашніх улюбленців. Відтепер тварин без перешкод можна брати із собою на борт літака, пише Travel and Leisure.

Програму для тварин у повітрі VistaPet розроблювали спільно з ветеринарами, дієтологами і тренерами тварин. Підбирали універсальний здоровий раціон, який підійде під час перебування у повітрі, та аксесуари, що зменшать стрес від перельоту. Це зокрема килимок ручної роботи, органічні іграшки та спеціальні заспокійливі екстракти з м’яти й квітів.

Для подорожей зі своїм улюбленцем VistaJet пропонує як оренду окремого літака, так і спеціальні набори для перевезень.

Крім того, в межах програми VistaPet коти чи собаки можуть пройти чотиритижневі курси з підготовки до польотів. На заняттях з тренерами тварини привчаться до гучних звуків двигуна літака, запаху палива, турбулентності та підніматимуться в повітря.

Консультанти також можуть надати рекомендації власникам тварин щодо вакцин, чіпів та документів, необхідних у тій чи іншій країні під час подорожі.

За даними VistaJet, близько 30 мільйонів людей щороку подорожують зі своїми домашніми улюбленцями. Проте лише 75% власників довіряють комерційним авіакомпаніям у піклуванні про своїх вихованців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: