Меню & пошук

Лекторій зі створення медіа бізнесу в Instagram та Facebook, копірайтингу і журналістики

Лекторій зі створення медіа бізнесу в Instagram та Facebook, копірайтингу і журналістики

[ads-pc-2]

f4-BWCsTJZM

Як створити популярний паблік у Instagram, Facebook чи Вконтакті? Як писати малі та великі тексти, рекламні слогани, нон-фікшин літературу? Як створити інтернет-радіо чи журнал?

Докладно про журналістику, copywriting, storytelling та інтернет маркетинг можна буде дізнатися у новій освітній програмі Вільної школи журналістики. 29 жовтня 1 листопада 2015 року, 4 дні занять з 9.00 до 21.00.

Без професійних і вікових обмежень.

Редактори і журналісти The New York Times, Los Angeles Times, BBC, радіо ‘Аристократи’, Hromadske TV, L’Officiel Ukraine, Esquire, Apparat, AdMe.ru. Семінари проведуть автори одного з найкращих IT-проектів (рейтинг журналу Wired) – Relap.io.

Слухачі зустрінуться з Сергієм Лойко, Матвеєм Ганапольським, Євгеном Кисельовим, почесним членом Ордену Британської Імперії за роботу на BBC Костянтином фон Еггертом.

Навчати копірайтингу будуть Денис Каплунов (автор книги ‘Бізнес копірайтинг’), Ольга Соломатіна (‘Писати легко’), Еліна Слободянюк (‘Настільна книга копірайтера’).

Запускати бізнес в Instagram та інших мережах навчить Артем Сенаторов, автор книг ‘Бізнес в Instagram’ та ‘Битва за підписників у ‘Вконтакті’. Докладна програма осінньої програми.

Найактивніші слухачі відвідають провідні редакції Європейського Союзу та пройдуть стажування у редакціях та агенціях викладачів програми. Докладно про стажування та подорожі.

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс лекцій і семінарів. Для участі ознайомтесь з програмою лекторію та запишіться на сайті.

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 508 68 58, 093 252 27 31

www.journalism.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

9 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: