В Україні з’явиться рослинне м’ясо Beyond Meat
В Україні з’явиться рослинне м’ясо Beyond Meat
Скоро ковбаски, сосиски і бургери зі штучного м'яса на українському ринку
[ads-pc-2]
Американский стартап Beyond Meat, що виготовляє рослинне м’ясо, виходить на український ринок, пише MMR.
Спочатку продукція зі рослинного м’яса – ковбаски, сосиски, котлети – з’явиться в Києві. Страви з рослинного м’яса подаватимуть в закладах ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, у мережі Star Burger та сім’ї ресторанів Діми Борисова.
Також продукція з’являться в коворкінгу IZONE, у школі Midgard, кейтерингових службах і службах доставки їжі.
Згодом ковбаски й котлети з рослинного м’яса почнуть продавати в супермаркетах.
Рослинне м’ясо Beyond Meat виготовляється з горохового білка, води й масла. Продукт є веганським, але за смаком, запахом і консистенцією майже не відрізняється від м’яса.
Головна ціль стартапа Beyond Meat – етичне споживання і створення продуктів з мінімальною шкодою для людей, тварин і довкілля.
Фото: Beyond Meat