Меню & пошук

В Україні з’явиться рослинне м’ясо Beyond Meat

В Україні з’явиться рослинне м’ясо Beyond Meat

Скоро ковбаски, сосиски і бургери зі штучного м'яса на українському ринку


[ads-pc-2]

Американский стартап Beyond Meat, що виготовляє рослинне м’ясо, виходить на український ринок, пише MMR.

Спочатку продукція зі рослинного м’яса – ковбаски, сосиски, котлети – з’явиться в Києві. Страви з рослинного м’яса подаватимуть в закладах ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, у мережі Star Burger та сім’ї ресторанів Діми Борисова.  

Також продукція з’являться в коворкінгу IZONE, у школі Midgard, кейтерингових службах і службах доставки їжі.

Згодом ковбаски й котлети з рослинного м’яса почнуть продавати в супермаркетах. 

Рослинне м’ясо Beyond Meat виготовляється з горохового білка, води й масла. Продукт є веганським, але за смаком, запахом і консистенцією майже не відрізняється від м’яса.

Головна ціль стартапа Beyond Meat – етичне споживання і створення продуктів з мінімальною шкодою для людей, тварин і довкілля.

Фото: Beyond Meat

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: