Меню & пошук

У Великій Британії створили морозиво, яке не тане

У Великій Британії створили морозиво, яке не тане

За рецептом часів Другої світової


[ads-pc-2]

Дизайн студія їжі Bompas & Parr розробила рецепт морозива, яке не тане і зберігає свою форму навіть у спеку, пише Dezeen.

За словами лондонських кондитерів з Bompas & Parr, їхнє морозиво може не танути протягом години при температурі 24 градуси.

Його створили на основі рецепту винахідника Джеффрі Пайка, розробленого під час Другої світової війни. Ця речовина слугувала альтернативним матеріалом, який потенційно міг застосовуватися для побудови непроникних споруд, таких як злітно-посадкові смуги посеред океану.

Проте винахід Пайка був відхилений через зростання цін і розвиток нових літаків.

Bompas & Parr адаптували цей рецепт і створили морозиво на паличці, яке може знаходитися без холодильника значно довше, ніж звичайне морозиво.

Фото: unsplash

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: