Nestle створила шоколад без додавання цукру
Nestle створила шоколад без додавання цукру
Фруктозу перероблятимуть на порошок, подібний до цукру.
[ads-pc-2]
Nestle створила шоколадний батончик без рафінованого цукру. Замість нього компанія використовуватиме білу оболонку какаобобів – солодкувату м’якоть, що містить фруктозу. Саме її перероблятимуть на порошок, подібний до цукру. Як пише Bloomberg, раніше компанія викидала цю оболонку, не використовуючи при виробництві.
Перші батончики за новим рецептом з’являться у Японії, це будуть шоколадки KitKat з 70% вмістом какао. В одній порції звичайного KikKat є трохи більше 12 грамів цукру. У новому батончику його кількість буде знижена на 40%. Пізніше безцукровим також зроблять решту батончиків від Nestle, зокрема з білого шоколаду. Впроваджувати технологію в інших країнах керівництво компанії обіцяє вже з 2021 року.