Меню & пошук

2017-ий став найбільш нещасним роком за останнє десятиліття – дослідження

2017-ий став найбільш нещасним роком за останнє десятиліття – дослідження

А найпозитивнішим регіоном визнали Латинську Америку


[ads-pc-2]

Дослідження емоцій людей у 145 країнах світу Gallup’s annual Global Emotions Report показало, що 2017 рік став найбільш нещасним роком за останнє десятиліття, пише CNN.

Результати показали, що 2017 рік став для людей у світі найбільш негативним з точки зору емоцій, починаючи з 2005 року, коли дослідження почали проводити. Індекс негативних переживань склав 30, тоді як 2015 і 2016 років він був на рівні 28.

Минулого року люди частіше відчували сум, стрес, тривогу, злість та фізичний біль, ніж в попередні роки. Це відбувалося через війни, політичні та гуманітарні кризи.

В опитуванні взяли участь 154 тисячі людей по всьому світу.

«Світ зараз більше перебуває у стресі, тривогах та болю, ніж ми коли-небудь бачили», – каже один з редакторів дослідження Мохамед Йоніс.

Регіоном, який пережив найбільше позитивних емоцій, стала Латинська Америка. Там більшість людей посміхалися, відчували задоволення, займалися чимось цікавим, добре відпочивали та відчували повагу з боку інших попереднього дня.

Найвищий індекс позитивних емоцій має Парагвай, за ним ідуть Колумбія, Ель Сальвадор, Гватемала та Канада. Єдиною європейською країною, що потрапила в топ-12 серед найпозитивніших, стала Ісландія.

Найвищий рівень переживання негативних емоцій зафіксували в Центральноафриканській республіці. Рівень негативних переживань там – 61, що є найвищим серед усіх країн за десятиліття. Три четверті жилетів Центральноафриканської республіки повідомили, що в попередній день переживали фізичний біль і тривоги.

Фото: unsplash

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: