Меню & пошук

Перші новини від цьогорічного Kraków Live Festival

Перші новини від цьогорічного Kraków Live Festival

[ads-pc-2]

KLF15 Day2

Нещодавно стали відомими дати проведення цьогорічного Krakow Live Festival. Він проходитиме 19-20 серпня в Кракові в неочікуваному для фестивалів місці – музеї польської авіації в Кракові.

Krakow Live Festival повернувся в 2015 році після дворічної перерви. 2015 року місцем проведення фесту був Błonie парк, проте цьогоріч, фестиваль перемістився в район музею польської авіації. На початку свого існування фестиваль базувався на таких музичних жанрах як хіп-хоп, R&B і поп-музика, але всі наступні рази організатори запрошували все більше і більше рок-виконавців. На сцені Krakow Live Festival з 2006 року представлені найбільші музичні зірки, серед яких – Rihanna, Missy Elliot, Muse, Florence and the Machine, Jay-Z.

zdjecia

Є декілька причин відвідати цей фестиваль:

  • близьке місце знаходження відносно України і достатньо розвинена транспортна інфраструктура, щоб добратися до Кракова;
  • на території фестивалю передбачене наметове містечко, тому з ночівлею проблем не буде. В разі чого, Facebook, Couchsurfing (про те, як легко знаходити нічліг можна прочитати в раніше опублікованій статті) та друзі друзів, які живуть в Кракові вам в допомогу;
  • Оголошений лайн-ап не залишить байдужим нікого з любителів якісної музики. Стали відомими перші імена виконавців, які виступлять на сцені фестивалю: Massive Attack, Sia, The Neighbourhood, Damian “Jr. Gong” Marley та Cage the Elephant.

Квитки early-bird можна купити до 6 квітня за посиланням:  http://www.alterart.pl/shop/sklep.php?en=1&mode=1&cat=3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: