5 кулінарних блогів, з якими готувати стане цікавіше
5 кулінарних блогів, з якими готувати стане цікавіше
[ads-pc-2]
На жаль, через брак часу та постійну зайнятість в сучасних людей залишається не так багато часу на вишукану кулінарію. Перевага віддається тій їжі, яка готується швидко, без проблем і якою можна втамувати голод. А куди ж ділася та вишуканість, яскраві рецепти?
На щастя, в інтернеті є чимало сайтів з рецептами популярних страв. Сьогодні ми покажемо вам 5 кулінарних блогів, готування з якими стане для вас набагато приємнішим.
1. Delicious Days, deliciousdays.com
Найчастіше за кулінарним блогом стоїть автор, без якого цей блог ніколи б не був таким відомим. Автори Delicious Days – Нікі та Олівер, які живуть у Мюнхені. В 2009 році цей блог було включено до топ-50 кулінарних блогів світу за версією The Times. Кулінарія перетворилася для Нікі на справу життя, і вона вже встигла опублікувати дві повноцінних книги.
2. Simply Breakfast, simplybreakfast.blogspot.com
Дженіфер Козі з Нью-Йорка любить фотографувати та готувати сніданки. Вона об’єднала ці два заняття у своєму блозі, придумуючи оригінальні сніданки та публікуючи їх фото. Талановита людина талановита в усьому, і Дженіфер, окрім кулінарії, успішно займається весільною фотографією.
3. Spoon! spoon.com.ua
Єдиний український блог в сьогоднішній серії, автором якого є Настя з Києва. Настя пише не лише про страви, які приготувала власноруч, а й чергує їх із записами про історію світової кухні та окремих продуктів. Головна ідея блогу – писати про здорову їжу, смак якої почав втрачатися з резиновими продуктами із супермаркетів.
4. Serious Eats, seriouseats.com
Блог Serious Eats нагадує справжній кулінарний портал: відвідувачі можуть не лише прочитати свіжі записи від авторів блогу, а й поділитися власними або надіслати питання, що їх турбує. Serious Eats має потужну спільноту, яка розвивається разом з ним.
5. Canelle et vanille, cannelle-vanille.blogspot.com
Cannelle Et Vanille – блог жительки Франції, яка переїхала до США в 1998 році. Ось як вона описує назву свого сайту: “Why the name Cannelle Et Vanille? Because those are the smells and tastes of my childhood and this blog is very much filled with nostalgia”. І справді, фотографії, що публікує Аран, дуже приємні та легкі – їх хочеться переглядати ще і ще. Восени 2012 року друком вийде перша книга від авторки блогу.
2 коментарі
Кулінарний блог http://tandicook.com.ua/ – тут дуже багато цікавих та корисних рецептів.
Крупиться!