Меню & пошук

Apocalyptica після 4-річної перерви анонсував вихід нового альбому

Apocalyptica після 4-річної перерви анонсував вихід нового альбому

Реліз запланований на 10 січня 2020 року


[ads-pc-2]

Фінський гурт Apocalyptica анонсував новий інструментальний альбом. Це – перша платівка гурту за останні 4 роки. Музиканти взяли паузу для натхнення. Альбом надійде в продажі в січні наступного року. Але вже зараз можливе перед замовлення на офіційному сайті.

Новий альбом має назву «Cell-0». За словами музикантів, вони ще більше занурилися в інструментальну музику та «повернулися до своїх коренів».

«Важко передати словами, але в Cell-0 ми віднайшли частинки нашого всесвіту, які раніше були невідомі нам. Мільйони нот поєднуються, щоб створити музику. Так само, як мільйони клітинок поєднуються для створення життя. І коли ви візуалізуєте все це, з’являються подібні візерунки», – пояснили музиканти.

Першим синглом нового альбому стала композиція «Ashes Of The Modern World», на яку гурт відзняв кліп з фінським режисером Віллем Юрікакалом.

Для підтримки альбому гурт поїхав у всесвітнє турне – від США, Австралії до Європи. 4, 5, 6 та 8 листопада виступить в Україні. Відповідно – в Харкові, Києві, Одесі та Дніпрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: