McDonald’s почав тестувати рослинні бургери в ресторанах Канади
McDonald’s почав тестувати рослинні бургери в ресторанах Канади
«Рослинні котлети» будуть доступними в 28 закладах
[ads-pc-2]
Мережа фаст-судів McDonald’s почала тестувати бургери на рослинній основі. Першим тестовим майданчиком стали ресторани в канадському Онтаріо – усього 28 закладів, пише The Verge.
Безм’ясний гамбургер матиме назву PLT (що означатиме: до його складу входить рослинна основа, салат і помідор). Його вартість становитиме майже $11 ($6,49 сам бургер та $4,90 – податок).
«Ми хочемо простежити, як це позначиться на діяльності ресторану, які будуть відгуки клієнтів та чи справді матиме попит», – прокоментувала Ен Уолгрен, віце-президент McDonald’s.
Рослинний бургер у своїх ресторанах уже ввела мережа Burger King. Вони продають безм’ясні страви виробництва Impossible Burger. Також курячі крильця на рослинній основі розробляють у KFC.