Меню & пошук

Snap анонсувала «розумні» окуляри з доповненою реальністю та HD-камерою

Snap анонсувала «розумні» окуляри з доповненою реальністю та HD-камерою

Гаджет коштуватиме $380


[ads-pc-2]

Технологічна компанія Snap, що розробила месенджер Snapchat, анонсувала нові покращені «розумні» окуляри з доповненою реальністю. Цього разу в сонцезахисні гаджети буде вбудована HD-камера для глибшого сприйняття реальності, пише The Verge.

Окуляри випустять обмеженою партією. Замовити їх можна буде на сайті Spectacles.com у листопаді. Ціна «розумних» окулярів – $380.

Це більше ніж удвічі більше за попередню версію Spectacles, яка коштувала $150. Високу ціну пояснюють значними інвестиціями в технології розробки AR.

Особливість Spectacles 3 – у спеціальних 3D-ефектах та HD-камері, яка вперше серед усіх «розумних» окулярів дозволяє побачити глибину.

Оправи окулярів доступні у двох кольорах: «вуглецевий» (чорний) та «мінеральний» (середній між бежевим та золотим). Мають легку сталеву раму, регульовані наконечники та тоновані лінзи для захисту від сонця.

Як і в попередніх версіях, Spectacles можуть робити фотографії та відео. Для цього потрібно натиснути на кнопку вгорі окулярів. А після синхронізації з пристроями Android або iOS зроблені фото можна редагувати, надсилати своїм друзям на Snapchat або експортувати їх для спільного використання на інших платформах, зокрема YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: