Меню & пошук

В Австралії збудують екотуалет за $278 тисяч для інста-туристів

В Австралії збудують екотуалет за $278 тисяч для інста-туристів

Вбиральню почнуть зводити вже цього місяця


[ads-pc-2]

Міська влада австралійського містечка Перт збудує екотуалет для інста-туристів. На проект піде $278 тисяч. Річне обслуговування вбиральні буде обходитися міському бюджету біля $14 000, пише Mashable.

Туалет із сонячними панелями планують зводити біля яскраво-синього дерев’яного будинку в морі – The Crawley Edge Boatshed. Це місце стало справжньою Меккою для туристичних селфі. Гості міста та одружені пари регулярно фотографуються на дерев’яній доріжці, яка веде до будинку та на фоні моря.

View this post on Instagram

🚤 #crawleyboatshed

A post shared by I V Y C H U N G (@classic.ivy) on

Однак навколо немає жодних закладів харчування чи готелів. Найближчий ресторан Zafferano’s розташований за 1,5 кілометра від синьої будівлі. Його власник незадоволений великою кількістю туристів, які регулярно займають вбиральню. Тому він звернувся із запитами до міської ради про зведення окремого туалету біля фотомісця. Місцеві чиновники пішли назустріч бізнесмену.

«Будівництво запропонованого об’єкта з відповідними вивісками на стратегічних локаціях дозволить відвідувачам району відпочити, не вичерпуючи при цьому потенціалу найближчого підприємства», – йшлося в порядку денному міської ради.

Туалет почнуть будувати в червні 2019-го і планують завершити до вересня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: