Меню & пошук

У швейцарському місті випав «дощ» з какао-порошку — все через несправність на шоколадній фабриці

У швейцарському місті випав «дощ» з какао-порошку — все через несправність на шоколадній фабриці

Частинки какао-порошку безпечні для людей і навколишнього середовища.


Через несправність вентиляції на виробництві шоколадної фабрики у швейцарському місті Ольтен пішов «шоколадний дощ», пише The Guardian. 

Дрібні частинки какао-порошку запорошили землю навколо заводу компанії Lindt&Spruengli.

Компанія підтвердила незначний дефект вентиляції в цеху. У поєднанні з сильним вітром какао-порошок розлетівся довкола фабрики, викликавши здивування місцевих. Частинки безпечні для людей і навколишнього середовища.

Систему вентиляції вже відремонтували, а компанія запропонувала оплатити мийку машин, які вкрилися какао-порошком. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: