У США почали робити морозиво з шинкою
У США почали робити морозиво з шинкою
Виробники кажуть, що хотіли створити морозиво, характерне для Нью-Джерсі
[ads-pc-2]
Ферма у Нью-Джерсі Windy Brow Farms, що має власне виробництво морозива та пекарню, почала робити морозиво з шинкою. Воно має смак популярної у Нью-Джерсі шинки Taylor Ham. Про це пише Mashable.
doesn’t get much more Jersey than this! • Taylor Ham+French Toast ice cream debuts tomorrow as part of our ‘Only In Jersey’ collection! #taylorham #maplesyrup #icecream #jersey @petegenovese @FoodAddictors @nytfood @NewJerseyFood @Food52 @PeopleFood pic.twitter.com/Bp4yYORCKv
— Windy Brow Farms (@WindyBrowFarms) April 21, 2018
Смак шинки поєднується з кленовим сиропом та французьким тостом.
У Windy Brow Farms кажуть, що хотіли створити морозиво, яке було б притаманне суто для Нью-Джерсі, і саме тому обрали таких смак.
Фото: Windy Brow Farms