Меню & пошук

Telegram дозволив видаляти старі повідомлення і приховувати фото

Telegram дозволив видаляти старі повідомлення і приховувати фото

Нові функції допомагають зберігати приватність


У Telegram з’явилися нові функції для збереження приватності. Тепер користувачі можуть видаляти навіть старі повідомлення. Про це йдеться у блозі компанії.

Користувачі зможуть також обмежити коло людей, яким можуть переслати їхні повідомлення. Ті, хто не входить у визначений список, бачитимуть повідомлення без підпису.

У налаштуваннях конфіденційності можна вказати, хто бачитиме зображення профіля. Він інших користувачів фотографія буде прихована.

Раніше Telegram дозволяв видаляти повідомлення в межах 48 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: