Австралійські вчені створили каву з броколі
Австралійські вчені створили каву з броколі
Броколі - твій бро, кавоман
[ads-pc-2]
Вчені з Державного об’єднання наукових і прикладних досліджень (CSIRO) в Мельбурні створили порошок з броколі, який рекомендовано вживати тим, хто не любить броколі, але хоче отримувати поживні речовини з цього овоча.
Порошок виготовляється за допомогою
Хоча порошок можна додавати в будь-які страви, однією з рекомендацій вчених було додавання його в каву, оскільки сьогодні її вживання дуже популярне. Новинку вже випробовули в кафе Мельбурна «Коммонфолк», де приготували броколате − латте із броколі.
#Broccolatte anyone?? Maybe… or maybe not. You might enjoy our new broccoli powder more in spag bol. ALSO: Not only does two spoonfuls = 1 serve of veggies, it helps cut down on food loss! https://t.co/qxIr5UzJes ^EK pic.twitter.com/5lIPrDCdBC
— CSIRO (@CSIROnews) June 6, 2018
Створення такого порошку є частиною великого проекту CSIRO по розробці подібних харчових порошків з різноманітних овочів, які є корисними для здоров’я, але не популярними в харчових звичках людей.
Фото CSIRO