Меню & пошук

В Києві пройде освітній курс від Вищої школи комунікації

В Києві пройде освітній курс від Вищої школи комунікації

[ads-pc-2]

12772984_10209177324216077_2087641039_o

У Києві з 31 березня по 3 квітня 2016 пройде унікальний освітній інтенсив від Вищої школи комунікацій. Організатори обіцяють поділитись необхідними знаннями про маркетинг і PR від експертів індустрії та дізнатися про останні тренди в динамічному інформаційному полі.

Мета курсу – дати слухачам комплексне розуміння всіх напрямків комунікацій, розповісти про найбільш актуальні інструменти позиціонування бренду і про побудову ефективної стратегії просування, познайомити з останніми тенденціями індустрії та сформувати тісне коло фахівців, які зможуть налагодити контакти безпосередньо на курсі.

Він буде цікавий:

  • маркетологам і піарникам, які розуміють важливість постійного підвищення кваліфікації та отримання нової інформації;
  • вищому менеджменту компаній задля того, щоб оновити свої знання в стратегічному плануванні та налагодити контакти з колегами з різних сфер;
  • фахівцям рекламних, креативних і PR агентств, щоб точно розуміти клієнтів і бути в курсі останніх комунікаційних трендів;
  • студентам, які хочуть отримати блискучий старт кар’єри та корисні знайомства з потенційними роботодавцями;
  • а також всім, кому важливо розуміти питання ефективних комунікацій.

Формат навчання: 4 дня лекцій та майстер-класів.
Місце проведення: місто Київ
Генеральний партнер курсу: агентство «Marketing Bar»
Стратегічний партнер: ММR (МarketingМediaReview)
Офіційні партнери: ToughSlateDesign, «Ольшанський і партнери», «Гола правда бізнесу», «PhotoDrive», Cosmonova.Net, Sheriff.com.ua, Odessa.

Інформаційні партнери: «Перший діловий телеканал», «Geometria», capital.ua, «112.UA», «Фокус», Forbes, канал «Business», «Коментарі», «Business.UA», «Оглядач», «ІА« ЛІГАБізнесІнформ », Радіо« Київ »,« Радіо Ера FM », Say HI, Studway, Bit.Ua, bigmir.net, Styleinsider.com.ua.

Вартість інтенсивного курсу – від 2000 грн. Дізнатися докладніше про захід, спікерів і програмою, зареєструватися на курс можна на сайті школи. Також інформація про курс, школі і комунікаціях в цілому – на сторінці «Вищої школи комунікацій» в Facebook.

12788396_10209177324656088_483432559_o

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: