Меню & пошук

У Києві покажуть фільми про подорожі

У Києві покажуть фільми про подорожі

[ads-pc-2]

facebook_850_315

«Раз на рік бувайте там, де ви ніколи не були», говорить Далай Лама. Організатори показу Travel Days сприйняли по-своєму цю фразу духовного лідера, і вирішили відправити глядачів кінотеатру «Кінопанорама» 29 і 30 листопада в подорож завдовжки в два десятки країн. 

Travel Days – формат кіно-вікенду, який об’єднає в собі короткі фільми про подорожі: кава в Римі, рейви в Берліні, божевільні вечірки Амстердаму, курява індійських доріг, північне сяйво Ісландії, заходи сонця Мексики, серфінг в Сибіру, руфінг в Японії, – все це і ще багато іншого вміститься всього в один вікенд вже найближчими вихідними.

В рамках показів перед глядачами виступлять відомі українські мандрівники, які поділяться своїми історіями та авторськими відео роботами.

Тисячі кілометрів доріг екзотичної Шрі Ланки на Harley Davidson – мрії багатьох жителів мегаполісів, які втілив у життя один з найвідоміших байкерів України – Ашот Арушанов. Він представить на фестивалі свій фільм і розповість, як це – практично повторити ідею Чегевара. Виступ пройде 29 листопада.

Блогер Анна Морозова, яка разом з Марією Хандусь за минулий рік відвідали 14 країн та проїхали 40,000 кілометрів в рамках проекту AnnaMariia Times, поділиться лайфхаками: як все кинути і поїхати в кругосвітню подорож з мінімальним бюджетом. Виступ пройде 30 листопада.

Важливо: з Travel Days можна подорожувати незалежно від курсу долара.

Квитки можна придбати на сайті http://www.concert.ua/booking/travel-days-kino-o-puteshestvijah-01 або в касі кінотеатру «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19).

lv12cFneE0g

Facebook / ВКонтакті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: