Меню & пошук

Tesla Motors випустить сонячні батареї для будинків

Tesla Motors випустить сонячні батареї для будинків

[ads-pc-2]

129260405-e1383750003208

На прес-конференції, яка запланована на 30 квітня, Tesla Motors покаже сонячні батареї для приватних будинків та підприємств. Про це дізналося видання BuzzFeed.

Як повідомив журналістам віце-президент компанії Джефф Евансон, Tesla Motors планує випускати батареї, які зможуть накопичувати сонячну енергію навіть у поганих погодних умовах. Очікується, що батареї стануть буденним предметом домашнього вжитку, і за допомогою них жителі використовуватимуть енергію сонця для домашніх потреб. Окрім того, Tesla покаже велику сонячну батарею для промислових потреб, яку зможуть використовувати підприємства та заводи.

Про новий продукт Tesla у своєму твітері Ілон Маск, засновник компанії, написав ще місяць тому – проте він не уточнив, що саме це буде.

Розробки вчених у галузі енергозбереження останнім часом прогресують з кожним днем: нещодавно ми писали про батарею, яку винайшли у Стенфордському університеті – вона може заряджатися всього за 1 хвилину. Вчені з іншого американського університету – в Мічигані – винайшли прозорі сонячні батареї, які здатні замінити вікна в будинках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: