Меню & пошук

Tesla випустила оновлення для автомобілів, яке вмикає автопілот

Tesla випустила оновлення для автомобілів, яке вмикає автопілот

[ads-pc-2]

07

Компанія Tesla Motors випустила оновлення програмного забезпечення для власних автомобілів, яке здатне увімкнути опцію автопілота. Завдяки новинці машина зможе самостійно їхати та паркуватись без втручання водія.

Як повідомляється на сайті компанії, після оновлення Tesla Model S зможе паркуватися паралельно і самостійно перебудовуватися після включення поворотника. При русі по прямій дорозі машина виміряє швидкість інших автомобілів і відстань між ними, і також зможе пересуватися автоматично.

ca5ddb4fd87b12

Приладова панель електромобіля покаже водієві інформацію про швидкість і дорожній рух, отриману за допомогою сенсорів, приблизну схему того, як виглядає дорога в реальному часі, а також попередить про «сліпі плями» та ризик зіткнення.

Знак паркінгу P з’являтиметься на приладовій панелі, як тільки Tesla виявить паркувальне місце. При активації відповідного режиму Model S сама здійснить парковку, контролюючи управління і швидкість. Тим не менш, Tesla просить водіїв бути пильними і тримати руки на кермі при включеному автопілоті.

Виробництво електрокара Tesla Model S почалося в 2012 році. Як ми писали раніше, на початку цього року українська команда розробила додаток для Apple Watch, який здатен керувати автомобілем Tesla. Раніше компанія офіційно підтвердила плани з будівництва своїх заправок Supercharger на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: