Меню & пошук

Сьогодні стартує продаж квитків на фестиваль Sziget 2016

Сьогодні стартує продаж квитків на фестиваль Sziget 2016

[ads-pc-2]

Tv1cnwKdUeQlVRauNSXC1F3lNsNG06YkC-85cJEkpxc

Сьогодні стартує продаж квитків на Sziget 2016 – один з найвідоміших фестивалів у світі і «Кращий великий європейський фестиваль» за визнанням European Festival Awards. Як повідомили нас у прес-службі фестивалю, для всіх, хто купить квиток протягом першої доби, очікує несподіванка.

Згідно унікальної акції Szitizen Prime кожен, хто придбає свій Тижневий, або 5-денний квиток на Sziget протягом доби з 13:00 24 листопада до 13:00 25 листопада, будуть нагороджені не тільки знижкою для «ранніх пташок», а й пакетом яскравих подарунків для найвідданіших фанів! Учасники Szitizen Prime отримають поштою прямо з Острова Свободи Золотий квиток Sziget, який дасть можливість першим зайти на територію фестивалю, або стати першим відвідувачем кількох найпопулярніших сцен і майданчиків, лімітовану Sziget-футболку, фестивальний браслет Szitizen Prime і Sziget-постер, а також запрошення на ексклюзивну вечірку на острові.

Крім того, всі учасники акції, які гарантовано отримають подарунки, візьмуть участь у 24 розіграшах з можливістю виграти абсолютно ексклюзивні пропозиції: обід за лаштунками Main Stage, доступ у VIP-зону, банджі-джампінг та інше.

А щоб оживити в пам’яті атмосферу серпня на початку нового старту і пережити короткий, але хвилюючий флешбек у цьогорічний відпочинок на Острові Свободи, Sziget презентував довгождане aftermovie:

Нагадаємо, що 2015 рік став рекордним для фестивалю – Острів Свободи прийняв значно більше відвідувачів, ніж коли-небудь до цього. До тижня нон-стоп розваг в центрі Будапешта приєдналося 441 000 сігетців. Тижневий фестиваль цього року досяг 3 солд-аутів, прийняв фанів з 95 країн і артистів з 50 країн, в тому числі 8 артистів і 1 учасника Sziget ArtZone з України, створивши одне з найбільш інтернаціональних місць на Землі. Також Sziget привітав 7-мільйонного сігетця, який отримав пожиттєвий браслет Sziget в подарунок.

Наступного року Sziget Festival 2016 відбудеться 10-17 серпня. Особливо низькі ціни на квитки для «ранніх пташок» будуть доступні до 31 грудня 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: