Меню & пошук

Sziget запустив конкурс відбору для українських музикантів

Sziget запустив конкурс відбору для українських музикантів

[ads-pc-2]

csudai13

Фестиваль Sziget запустив конкурс відбору для українських музикантів, переможець якого представлятиме Україну на фестивалі в Будапешті цього літа.

Перший етап конкурсного відбору триватиме до 28 березня. Офіційне представництво Sziget в Україні збере «Топ-40» українських гуртів, які оголосили про свій намір підкорити Sziget 2015 і представити рідну Україну на «Кращому фестивалі Європи». З них за результатами відкритого голосування на сайті і за допомогою соціальних мереж буде визначено 5 артистів. Подавати свої заявки гурти можуть на спеціальному сайті sziget.comma.com.ua.

Свої «Топ-5» також оберуть 12 музичних експертів – відомі українські продюсери, журналісти і промоутери (Володимир Сиваш, Андрій Шабанов, Дмитро Сидоренко, Віталій Клімов, Любомир Васильєв, Сергій Кейн, Борис Гінджук, Антон Абдулаєв, Ігор Панасов, Влад Фісун) та директор туристичної агенції «Богемія Сервіс» Вадим Маковецький. Зіркове ім’я загадкового 12-го члена журі (Secret Star) буде оголошено напередодні визначення фіналістів у квітні.

8 травня в клубі Sentrum відбудеться фінал конкурсу з гала-концертом, голосуванням журі та урочистим оголошенням переможця. Гурт-переможець представить Україну на Sziget Europe Stage як учасник міжнародної програми YourOpen Talent Festival 11 серпня 2015 року на Острові Свободи.

У різні роки представниками України на фестивалі Sziget були такі гурти як Estethic Education, Мандри, ТНМК, Антитіла, Дахабраха та інші, але конкурсний відбір проводиться вперше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: