Меню & пошук

Sziget оголосив фіналістів українського відбору та нові імена

Sziget оголосив фіналістів українського відбору та нові імена

[ads-pc-2]

Sziget Contest Final Bands

Організатори конкурсу з відбору українських виконавців на фестиваль Sziget оголосили фіналістів, яких було визначено за результатами голосування в інтернеті та голосування журі. 

Цього року на одному з найбільших фестивалів світу і кращому фестивалі Європи виступлять українські гурти – вже оголошені у лайн-апі MasterCard World Music Stage ДахаБраха і гурт-переможець конкурсу від Sziget Festival Україна і туристичного оператора «Богемія Сервіс», який буде обраний на фіналі в Sentrum 8 травня.

Якщо ДахаБраха їде на Острів Свободи за другою порцією овацій, то один з фіналістів конкурсу від Sziget побуває там вперше. Голосування за гурт, який матиме честь також представити Україну на Sziget відбувалося серед фанів на сайті конкурсу протягом 2-х тижнів і серед музичних експертів, запрошених до складу журі (http://sziget.comma.com.ua/jury/). Фіналістами конкурсу стала перша п’ятірка гуртів, яка набрала найбільше балів за результатами голосування на сайті: Anna-Maria,  AtmAsfera, Atomic Simao, Epolets, The Substanse. Друга п’ятірка фіналістів була сформована за результатами особистого голосування журі, кожен з яких обирав своїх 5 лідерів, оцінюючи їх за 5-бальною системою. Оцінки підсумовувалися і гуртами, які набрали найбільше балів за вибором журі стали Atomic Simao (гурт, вже обраний голосуванням на сайті), Brunettes Shoot Blondes, Onuka, Tape Flakes, The Maneken. Таким чином, до фіналу конкурсу вийшло 9 гуртів.

Гурт-переможець буде обраний музичними експертами з 9 оголошених фіналістів відразу після виступу гуртів live на сцені Sentrum у Києві. На остаточне рішення журі вплине враження від живого виступу, рівень якого завжди був вирішальним для фестивалю Sziget, а також реакція публіки, адже враження сігетців від виступу українського гурту на Острові Свободи мають бути незабутніми. Переможець виступить на Sziget Europe Stage 11 серпня 2015 року у складі міжнародної програми YourOpen Talent Festival.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: