Меню & пошук

10 найочікуваніших фільмів цієї весни

10 найочікуваніших фільмів цієї весни

[ads-pc-2]

Найочікуваніші фільми весни

Затамувавши подих, ми з надією дивимось на календар – три, два, один… Нарешті! Відомо, що весна завжди приносить з собою зміни, і ці зміни стосуються також кінематографу. Тож подивимось, які сюрпризи готує нам новий сезон.

1. Оз. Великий і могутній (7.03.2013)

Уява режисера Сема Реймі у поєднанні з сучасними можливостями комп’ютерної графіки подарувала нам першу надзвичайно яскраву картину березня. Американський пригодницький фільм обіцяє бути чарівним – у прямому та переносному сенсі.

2. 21 і старше (7.03.2013)

Готові сміятись, забувши про тонкі натяки, алюзії, глибокий підтекст? Тоді ця комедія стане головним героєм одного з теплих вечорів у приємній компанії. «21 і більше» – це вечірки, пригоди, молодість, це легковажна весна, записана на кінострічку.

3. G.I. Joe. Атака кобри 2 (28.03.2013) 

Якщо захочеться чогось більш чоловічого, неодмінно зі стріляниною та переслідуваннями, то чекайте на кінець місяця. Друга частина фільма «Атака кобри» з Брюсом Уіллісом та Ченнінг Татумом не розчарує любителів екшна.

4. Світ забуття (18.04.2013)

Оригінальна назва цієї картини – Oblivion, але в українському прокаті вона виходить під назвою «Світ забуття». Фантастичний бойовик на основі коміксів є надзвичайно очікуваним серед критиків та глядачів, і це недивно.  У головних ролях – Том Круз та Морган Фрімен, сюжет – поєднання космічних блукань, кохання та пригод. Хто буде першим у черзі за білетами?

5. Піна днів (25.04.2013)

Мішель Гондрі приготувував для гурманів та любителів витонченого французького кіно особливий подарунок – екранізацію відомого роману, яка у прокаті отримала назву «Піна днів». Одрі Тоту робить цю ліричну історію ще більш романтичною – хіба можна пропустити таку прем’єру?

6. Залізна людина 3 / Iron Man 3 (2.05.2013)

Проте, втомившись від солодких фільмів з ароматом кондитерських, можна зробити перерву і втретє насолодитись відомим боєвиком «Залізна людина», на зйомки якого Шейн Блек не шкодує ані грошей, ані сил.

7. Великий Ґетсбі (16.05.2013)

Ця неперевершена драма База Лурмана знята на основі однойменного роману Ф. С. Фіцджеральда. У головних ролях – Леонардо Ді Капріо, Тобі Магвайр та Кері Малліган, і цей зірковий склад є однією з головних причин провести травневий вечір перед великим екраном. Безперечно, книги та фільми не порівнюють, але ж мистецтво у різних формах завжди залишається мистецтвом.

8. Стартрек: Відплата 3D (16.05.2013)

І знову глядачів полонить фантастика. Космос, хаос, загроза для цілої планети – масштаби картини вражають. Але на фоні таких, здавалося б, надлюдських питань постають прості та зрозумілі кожному: що таке дружба, щире кохання та справжня вірність.

9. Форсаж 6 (23.05.2013)

Як відомо, хорошого має бути багато. Джастін Лі погоджується з цією тезою та випускає в прокат шосту частину відомого бойовика «Форсаж». Він Дізель не лише залишився головним героєм, а й виступив у ролі продюсера – подивимось, що з цього вийшло.

10. Приховане королівство (23.05.2013)

Кіносезон завершується на позитивній ноті. Розслабитись та відпочити нам пропонують за переглядом мультфільму «Приховане королівство», або «Епік».  Казковий сюжет, цікаві деталі, приємна картинка – все налаштовує на необхідний лад.

Останні акорди, титри, світло. Як вам така весна?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: