Меню & пошук

Singapore Airlines запустить найдовший у світі безпосадковий переліт з Нью-Йорка в Сингапур

Singapore Airlines запустить найдовший у світі безпосадковий переліт з Нью-Йорка в Сингапур

[ads-pc-2]

244474

Компанія Singapore Airlines оголосила про відновлення найдовшого у світі безпосадкового авіарейсу, який сполучить Нью-Йорк та Сингапур. Долетіти з одного міста в інше можна буде за 19 годин безперервного польоту.

Рейс вперше було запущено в 2013 році, проте згодом компанія вирішила скасувати його через економічну недоцільність. Як повідомили у прес-службі Singapore Airlines, вони вирішили прислухатись до прохань своїх клієнтів, і відновили напрямок, разом з підтримкою одного з найбільших виробників літаків у світі, Airbus.

Безпосадковий авіарейс Сингапур-Нью-Йорк буде запущено у 2018 році, саме тоді компанія отримає 67 нових Airbus A350, які вона замовила цього року. Окрім рейсу до Нью-Йорку, Singapore Airlines відновить рейс до Лос-Анджелесу. Відстань від Сингапура до Нью-Йорку – понад 15 тисяч кілометрів, що робить цей маршрут найдовшим у світі для літаків – і не кожен літак здатен пролетіти його без дозаправки.

В лютому 2016 року Emirates запустить рейс з Дубаю до Панами, який триватиме 17,5 годин. Emirates на даний момент лідирує в рейтингу найбільшої кількості безпересадочних рейсів у світі:

mix2roci4Ic

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: