Меню & пошук

Лоукост Ryanair поділився планами щодо польотів в Україну

Лоукост Ryanair поділився планами щодо польотів в Україну

[ads-pc-2]

384887773

Ірландський лоукост Ryanair не прийде в Україну до тих пір, поки наша держава не підпише договір з ЄС про “відкрите небо”. Про це в коментарі порталу ЦТС заявив директор з комунікацій Ryanair Робін Кайлі.

“Ryanair завжди зацікавлена ​​в нових маршрутах, проте відкриття будь-яких маршрутів до / з України буде залежати, в першу чергу, від самої України, яка підписала угоду про відкрите небо з ЄС”, – зазначив Робін Кайлі. Водночас, в Ryanair відмовилися коментувати пропозицію голови наглядової ради МАУ Арона Майбрега про проведення в Києві круглого столу на тему “Аби українці літали дешево” і можливу участь керівника лоукоста Майкла О’Лірі.

ryanair

Авіакомпанія Ryanair є найбільшим лоукостом Європи. У 2014 році її послугами скористалися 90 500 000 пасажирів. Чистий прибуток компанії за результатами минулого року склав 523 млн євро. Наступної зими Ryanair відкриває перельоти в Ізраїль за низькою ціною: 30 євро в один бік. Міністр туризму Ізраїлю Ярів Левін пояснив, що його міністерство туризму підштовхувало ірландців до відкриття ліній в Ізраїль і доплачує авіакомпаніям 45 євро за кожного туриста, доставленого в Ейлат.

Лоукостер Atlasjet, який отримав дозволи на 6 авіанапрямків з України, знову відклав запуск рейсів на початок жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: