Меню & пошук

Укрзалізниця запустить wi-fi на вокзалах України

Укрзалізниця запустить wi-fi на вокзалах України

[ads-pc-2]

UEYcxob-vbo

«Укрзалізниця» до 1 березня 2016 планує забезпечити вокзали обладнанням для доступу в інтернет через Wi-Fi, про це повідомляє «Інтерфакс – Україна».

«Наступного року, напевно, запустимо десь до 1 березня. Зараз на всіх швидкісних потягах є, тестується на звичайних потягах», – сказав в.о. голови правління Олександр Завгородній.

Як повідомлялося, «Інтертелеком» (Одеса) в листопаді 2015 року почав тестувати послугу Wi-Fi у кількох потягах далекого і приміського сполучення Одеської залізниці. У проекті були задіяні один купейний і один спальний вагон у потязі «Чорноморець» сполученням Одеса–Київ, а також шість вагонів електропоїзда підвищеної комфортності сполученням Київ–Фастів, Київ–Козятин, Київ–Шепетівка та інших.

Послуга Wi-Fi доступу до мережі Інтернет від 1 вересня 2015 року від компанії «Інтертелеком» з’явилася в усіх 10 електропоїздах виробництва компанії Hyundai Rotem, двох потягах «Тарпан» і двох потягах локомотивної тяги виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», що в управлінні Української залізничної швидкісної компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: