Меню & пошук

Нова книга зі світу Гаррі Поттера вийде українською до вересня 2015 року

Нова книга зі світу Гаррі Поттера вийде українською до вересня 2015 року

[ads-pc-2]

ac36bf68-ade3-4113-a1b0-c7122a5ff0e8_633982171353304728

Українське видавництво А-БА-БA-ГА-ЛА-МА-ГA має намір видати ще одну книгу зі світу Гаррі Поттера під назвою “Квідич крізь віки”. Про це на сайті компанії повідомив її керівник, Іван Малкович.

Нещодавно українськими книголюбами була створена відповідна петиція до А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ з проханням видати «Квідич крізь віки».

На сайті поттероманам відписав сам голова видавництва Іван Малкович. Видавець запевнив, що А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА докладе всіх зусиль, аби «Квідич…» з’явився у книгарнях не пізніше вересня 2015 року. «Любі хлопчики й дівчатка, любі поттероманятка! Цього року у Львові я обіцяв, що якщо Бог обереже Україну від гірших потрясінь, то «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» зробить все від неї можливе, щоб український «Квідич…» вийшов у світ не пізніше вересня 2015 року. Цим зверненням ще раз підтверджую ту свою обіцянку: «Буде «Квідич крізь віки» – тіштеся, чарівники!». Веселого Різдва! Щасливого Нового року!».

«Квідич крізь віки» – вигадана книга, описана в серії романів Джоан Роулінґ про Гаррі Поттера, яка знаходиться у бібліотеці Гоґвортсу. У 2001 році Джоан Роулінґ вирішила написати та видати реальну книгу, поставивши на обкладинку ім’я вигаданого автора Кеннілворті Віспла, відомого експерту із квідичу. Усі виручені від продажу книги гроші пішли на благодійність.

KORINCI_HP

А-БА-БA-ГА-ЛА-МА-ГA – видавництво Івана Малковича, що видало усі книжки про Гаррі Поттера в українському перекладі Віктора Морозова. Починаючи від третього роману книжки в українському перекладі виходили раніше, ніж в російському. До того ж більшістю мов книга виходила з однаковою обкладинкою. Натомість українською вона виходила з оригінальною обкладинкою Владислава Єрка.

Раніше за багаторазовими проханнями поттероманів до XXI Форуму Видавців А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА видала «Фантастичних звірів та де їх шукати» також у перекладі Віктора Морозова.

Нещодавно ми писали про те, як польський замок переобладнали у точну копію школи чарів з Гаррі Поттера та почали продавати абонементи на навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: