Меню & пошук

Prometheus запустив 6 нових онлайн-курсів від викладачів КПІ, Могилянки та Торонто

Prometheus запустив 6 нових онлайн-курсів від викладачів КПІ, Могилянки та Торонто

[ads-pc-2]

Prometheus

Український сервіс дистанційного навчання Prometheus оголосив про запуск 6-ти нових онлайн-курсів від провідних українських викладачів. Серед тем нових курсів – управління бізнесом, репутація, інформаційна безпека, захист прав споживачів та багато іншого. 

Усі охочі зможуть познайомитися з бізнес-аналітикою, вивчити як ефективно боротися зі стресом, отримати навички з побудови особистої репутації та іміджу організації, навчитися такій потужній методології менеджменту як «Теорія обмежень», дізнатися про прості методи захисту своїх споживчих прав, а також зрозуміти як захистити себе від повсякденних кіберзагроз. Вперше український масовий онлайн-курс прочитає викладач престижного західного університету – професор Університету Торонто Олександр Романко.

Новими курсами проекту стали «Комунікаційні інструменти для побудови репутації» викладачки Києво-Могилянської академії Анастасії Нуржинської (Троцької), «Психологія стресу та способи боротьби з ним» викладачки Київського університету імені Бориса Грінченка Наталії Стефаненко, «Вступ до Теорії обмежень та Процеси мислення як потужний підхід до управління бізнесом» викладачки Києво-Могилянської бізнес-школи Юлії Плієвої, «Основи інформаційної безпеки» викладача КПІ та технічного директора Zillya! Антивірус Олега Сича, «Захист прав споживачів: теорія та практика» засновниці юридичної компанії Spector Ольги Спектор і «Вступ до бізнес-аналітики» викладача Університету Торонто Олександра Романко. Успішне завершення курсів дасть змогу отримати електронний сертифікат, який підтверджуватиме здобуті знання.

Prometheus » Курси

Знайти нові курси можна у відповідному розділі на сайті проекту – http://prometheus.org.ua/courses/.

Громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків. За перші два місяці з моменту відкриття проекту на ньому зареєструвалося більше 30 тисяч користувачів.

Кожен курс проекту «Prometheus» складається з відеолекцій провідних викладачів найкращих українських ВНЗ, інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти можуть ставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Минулого місяця Prometheus потрапив до нашої підбірки 7 найкращих сервісів для онлайн-освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: