Меню & пошук

Годинник від Pebble став новим рекордсменом зі збору коштів на Kickstarter

Годинник від Pebble став новим рекордсменом зі збору коштів на Kickstarter

[ads-pc-2]

19

Кампанія зі збору грошей на випуск смарт-годинника Pebble Time, яку запустили 24 лютого, стала найуспішнішим проектом в історії Kickstarter. На це їй знадобилося трохи більше 8 діб.

На момент написання новини годинник зібрав понад $14 мільйонів при тому, що запланована ціна кампанія була всього $500 тисяч, а до завершення збору коштів ще 24 дні. Це означає, що Pebble Time зможе зібрати набагато більше, і вже в середині березня зібрана сума перевищить $20 млн.

На другому місці в рейтингу найуспішніших проектів, що збирали кошти на свою реалізацію через Kickstarter – переносний холодильник з Bluetooth і USB, а на третьому – перша версія годинника Pebble.

“Розумний” годинник Pebble Time має кольоровий дисплей на електронному папері і може працювати на одному заряді до 7 днів. У годинника є мікрофон для запису голосових відповідей через месенджери. Окрім того, годинник підтримує всі додатки для першого покоління і працює зі смартфонами на iOS і Android. Пристрій почнуть поставляти в травні цього року: його ціна становитиме $199.

Минулого місяця ми писали про те, як українська команда розробила додаток на Apple Watch для керування електрокаром Tesla.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: