Меню & пошук

У Львові відбудеться концерт ONUKA

У Львові відбудеться концерт ONUKA

[ads-pc-2]

Onuka Inspired

Раді повідомити вас про чудову подію: 13 грудня 2014 року у Львові відбудеться концерт українського гурту ONUKA. Організатор – Lafest Production. Inspire– – медіапартнер. Astoria Hotel – партнер з гостинності.

Навесні цього року ми вперше змогли почути електронні мотиви цього гурту в поєднанні з національним колоритом: перша міні-платівка під назвою Look показала, що в Україні вміють створювати якісну та актуальну музику. Повноцінний та довгоочікуваний альбом ONUKA вийшов у жовтні, і одразу ж посів першу сходинку за популярністю в українському розділі інтернет-магазину iTunes.

ONUKA – це ковток свіжого повітря навіть для найдосвідченіших шанувальників електронної музики. Це поєднання живих інструментів і “цифри”, які, зливаючись в єдине ціле, породжують абсолютно нове звучання, насичене українськими традиціями і модним саундом, залишитися байдужим до якого просто неможливо. Ната Жижченко – екс-солістка Tomato Jaws та KOOQLA – музикант, який не може в своїй творчості обмежувати себе якимись рамками. 

Концерт у Львові стане першим виступом ONUKA в цьому місті: до цього у жовтні група дала великий сольний концерт у Києві, де і було презентовано дебютний альбом. Зараз тисячі слухачів по всій Україні очікують на можливість потрапити на живий виступ гурту, і львів’янам пощастить першими після столиці. Виступ ONUKA відбудеться в KINO Event Hall.

Вартість квитків:

Фан-зона: перші 50 квитків – 100 грн., наступні – 120 грн., у день події – 140 грн.

Столики: 150-280 грн.

Місце: 

КІНО Event Hall, проспект Чорновола, 2

Соціальні мережі:

ВКонтакті / Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: