Меню & пошук

Львівська бруківка, біленькі ніжки, «давай!» – так продовжувались роботи над проектом “Ukraine welcomes U”

Львівська бруківка, біленькі ніжки, «давай!» – так продовжувались роботи над проектом “Ukraine welcomes U”

[ads-pc-2]

Ось так щодня розпочиналися зйомки промо-ролику «Lviv welcomes u». Львів став вже третім містом у проекті Миколи Носка «Ukraine welcomes U». Ми вже показували вам декілька його робіт.

Зустрілися ми групою за смачною кавою, де детальніше дізналися про зйомки ролику. Для створення подальшої гарної атмосфери у співпраці, група подарувала нам футболку з нашим та своїм логотипом, що стало для нас приємною несподіванкою.

Микола Носок представився нам, як «батько» проекту та познайомив з напарником Андрієм, який є автором «відео про відео». Його потерті навушники «з першого курсу» ще раз підтвердили любов до мистецтва. Хлопці були з гарним настроєм, не дивлячись на втому від великої кількості речей, які постійно доводилося носити з собою.

Потім  ми зустрілися з «літаючою дівчинкою» Людмилою та фотографом проекту Марією.

Роботу почали з флеш-мобу, який проходив на площі перед університетом імені І.Франка.  До запрошення на нього група теж підійшла творчо й попередньо записали пре-рол, який розповсюдили у соціальних мережах.

Флеш-моб відбувся! Організатори залишились задоволеними і дякують гарній погоді та гостинності львів’ян. Події, які відбувались біля університету, стануть частиною роботи групи, тобто займуть декілька секунд на однохвилинному відео.

Також активісти організовували серію коротких інтерв’ю «За що ви любите Львів?» та фото зі слоганом «Lviv welcomes U». Всім людям, які погодились на співпрацю, проект «Ukraine welcomes U» дарував морозиво.

Ми вирішили провести з ними ще один день зйомок, й прослідкувати, зокрема, за зніманням «літаючої дівчинки». Площа ринок, холодна львівська бруківка, ніжки в одних лише білих шкарпеточках та щосекундні вигуки «давай». Для того, щоб Людмила знала, коли потрібно стрибати, фотографи, якось, за традицією вигукують одне й те ж «давай», яке часто викликає усмішки у перехожих. Щоб зрозуміти ці відчуття, ми вирішили також «політати» й спробувати босими ніжками бруківку. Нелегка у моделі робота – було холодно.

Тепер, коли у проекта є декілька спонсорів, група ітиме по плану й  відвідуватиме інші міста. Наприклад, наступним містом стане Харків. А поки що, очікуйте новий ролик, який вже ось-ось вийде.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: