Меню & пошук

У Львові занедбану літографічну фабрику перетворять у коворкінг

У Львові занедбану літографічну фабрику перетворять у коворкінг

[ads-pc-2]

10665174_523872557781951_7434122037273722361_n

Команда однодумців зі Львова вже близько трьох місяців працює над перетворенням занедбаної літографічної фабрики у коворкінг площею 400 квадратних метрів.
«OK Factory» – саме таку назву отримає оновлена локація – стане своєрідною «фабрикою», де реалізовуватимуться інноваційні ідеї і технології. Окрім комфортного місця для роботи, тут надаватимуть різнопланову підтримку та знання, необхідні для успішної реалізації проектів.

Співпраця з проектами проводитиметься не на комерційній основі, а сам коворкінг орієнтуватиметься на стартами з найрізноманітніших сфер – медіа, маркетингу, IT, реклами та ін.

В «OK Factory» можна буде працювати як індивідуально, так і командами. Вже цієї осені засновники планують відкрити open space, а навесні – бокси для роботи команд, зал для тренінгів, fab lab з необхідним обладнанням – майстерню, в якій можна буде виготовити по-суті будь-що. Ввечері простір трансформуватиметься на місце для неформального спілкування, виставок, тощо.

«OK Factory» розміщуватиметься за адресою вул. Зелена, 20. Локація є унікальною, адже тут з 1882 і до 1939 року функціонувала літографічна фабрика. Саме тут під час Першої світової війни друкували тимчасову міську валюту – бони. Коворкінг по-суті надасть нове дихання покинутій будівлі і стане одним з важливих центрів розвитку Львова.

Засновниками «OK Factory» є троє львів’ян, які працюють у різних галузях, зокрема маркетингу, програмуванні, адмініструванні та мають колосальний європейський досвід у цих сферах. Кальонов Олександр прожив в Європі 16 років, набуваючи досвід та знання в різних галузях; Юринець Маркіян – навчався та працював у сфері маркетингу в Італії близько 10-років; Свірський Юрій – співпрацював з державою, розробляючи програмне забезпечення, здобув досвід роботи в різних аутсорсингових компаніях.

Після Майдану хлопці вирішили повернутися в Україну і, оцінивши можливості локального ринку, вирішили поєднати свої знання, цінний технічний та комерційний досвід і створити середовище для впровадження світових новітніх технологій та успішних ідей у Львові.

Маркіян Юринець, співзасновник «OK Factory»: «Під час Майдану я зрозумів, що моє місце тут, в Україні, тому я повернувся у Львів. Тут я та мої друзі зіштовхнулися з тим, що ніхто не готовий щось давати, ділитися, усі хочуть спершу грошей. Часто в проектах чи стартапах на початку взагалі немає грошей. Тому, якщо є гарна ідея і можливість її реалізувати, ми готові надавати спеціальні ціни чи пропозиції для команд. Ми не ставимо собі за мету заробити грошей, а в першу чергу поділитися своїми знання і досвідом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

96 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: