Меню & пошук

Львівський аеропорт відкриють для фотографів

Львівський аеропорт відкриють для фотографів

[ads-pc-2]

DSC_2519-57

5 червня Львівський міжнародний аеропорт імені Данила Галицького відкриє свої двері для всіх фотографів, які захоплюються літаками та авіацією.

Саме з перону Львівського летовища учасники матимуть змогу сфотографувати злети і посадки повітряних суден, перонну техніку в роботі та взяти участь в конкурсі на найкращу фотографію від Міжнародного аеропорту «Львів». Для учасників спотінгу передбачена екскурсія вуличками культурної столиці України під супроводом професійного гіда.

Заявки на участь приймаються за посиланням до 27 травня 2015 року. За детальнішою інформацією можна звертатись за телефоном +38 (032) 229 82 65 або на електронну скриньку o.pavliv@airport.lviv.ua.

Спотінг (від англійського слова «spot» – «побачити», «упізнати»; також плейн-спотінг, тобто авіаційний спотінг) – особливий вид хобі, ведення реєстру літаків, який супроводжується фотографуванням і відеозйомкою літаків під час їх зльоту або заходу на посадку.

Львівський аеропорт зазнав масштабної реновації під час підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, приймаючими країнами якого були Польща та Україна. Новий термінал, «А», має пропускну здатність 2000 пасажирів на годину. На першому поверсі розміщуються зали очікування та реєстрації пасажирів, обробка багажу, а на другому й третьому поверхах – митний, прикордонний контроль та контроль з авіаційної безпеки. Аеровокзал має 29 стійок реєстрації, 18 стійок паспортного контролю, 9 пунктів контролю проходження на авіаційну безпеку. В холі на першому поверсі стоїть бюст королю Данилові Галицькому. Старий термінал здатний пропускати 300 пасажирів на годину на приліт і 220 на відліт. Злітно-посадкова смуга довжиною 3305 метрів здатна приймати літаки типу D.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

104 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: