Меню & пошук

В Одесі запустили краудфандинг для журналу про красу України

В Одесі запустили краудфандинг для журналу про красу України

[ads-pc-2]

Processed with VSCOcam with f2 preset

Група одеситів вирішила започаткувати “естетично правильний” журнал про подорожі та красу українських міст під назвою La Boussole. Краудфандингова кампанія по збору коштів на запуск проекту, яка стартувала днями на “Великій Ідеї”, допомогла зібрати вже більше половини запланованої суми у 20 000 грн.

Мета команди La Boussole (“компас” з французької) – об’єднати людей з різних куточків країни навколо любові до Батьківщини. Саме тому проект не є виключно комерційним, а й соціальним: частина грошей піде на поїздки, організовані волонтерами, для дітей, які не мають можливості мандрувати. Естетично виважений, художній, інформативний, цей журнал розповідатиме про рідні терени під особливим кутом. Виходитиме він чотири рази на рік тиражем близько тисячі екземплярів. Перший випуск планується в листопаді, відправним пунктом стане Одеса.

P

За словами організаторів, зібрані кошти підуть на типографію: автори журналу хочуть дотриматись високоякісного друку та кольоропередачі, щоб новостворений журнал було приємно не лише читати, а й тримати в руках. Одразу після презентації осіннього номеру, який уже майже готовий, в друк піде зимовий випуск – про Львів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

  1. Bruno Millet
    6 років ago

    You could definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: