Меню & пошук

Київрада оголосила конкурс на створення вуличних знаків

Київрада оголосила конкурс на створення вуличних знаків

[ads-pc-2]

kyiv-street-sign

Департамент транспортної інфраструктури КМДА оголосив про початок конкурсу на вдосконалення вуличних знаків у Києві. Участь в конкурсі можуть взяти всі небайдужі кияни, зокрема, дизайнери і художники, які мають власні пропозиції в цьому питанні.

Департамент прийняв рішення розробити Правила маршрутизації м. Києва, які враховували б усі характерні особливості столиці як великого мегаполісу – з розгалуженою вулично-дорожньою мережею, складними розв’язками тощо. Тому дорожні знаки повинні містити інформацію не лише про кінцеві населені пункти країни, а й ключові розв’язки міста, найближчі передмістя та обласні центри.

Як повідомили в КМДА, департамент цікавлять нестандартні, інноваційні пропозиції щодо донесення інформації до водіїв транспортних засобів. Потрібен новий підхід до розміщення і компонування знаків маршрутного орієнтування, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки (звісно, в межах існуючих нормативів).

Проекти з обов’язковими контактами можна залишати на сторінці Департаменту транспортної інфраструктури у Facebook або надсилати на електронну адресу: osipov.valentin100@gmail.com.

Найцікавіші проекти винесуть на розгляд громадськості на офіційному сайті Департаменту чи на його сторінці в соціальній мережі.

За останні півроку силами волонтерів з руху “Агенти змін” у Києві з’явилася нова карта метрополітену, нова схема руху приміських електричок, а також логотип міської електрички.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: