Меню & пошук

Команда Karpaty.ua запустила сервіс персоналізованого бронювання житла

Команда Karpaty.ua запустила сервіс персоналізованого бронювання житла

[ads-pc-2]

803

Команда туристичного стартапу Karpaty.ua запустила новий сервіс під назвою Karpaty Order, який підбирає варіанти проживання у Карпатах на основі персональних вподобань.

Як повідомили нам автори проекту, особливість сервісу полягає у надійності: кожна із садиб, що доступні для бронювання, були особисто відвідані адміністраторами та підписали договір про співпрацю. Окрім того, команда Karpaty.ua гарантує, що всі фото, наявні в каталозі житла, відповідають дійсності, оскільки були зроблені ними власноруч.

Процес бронювання виглядає наступним чином: зацікавлені туристи заповнюють заявку, де вказують потрібний їм регіон та параметри житла (кількість ліжок, наявність кухні, тощо), після чого їх заявка буде опрацьована вручну протягом 24 годин. Менеджери Karpaty Order самостійно підберуть потрібні варіанти оренди – безкоштовно. Якщо апартаменти вам сподобаються, то для остаточного бронювання буде достатньо заплатити 10% від суми броні. Решта суми оплачується уже під час приїзду на місце відпочинку.

За словами авторів проекту, зараз він працює в тестовому режимі, і в планах – автоматизувати персоналізований пошук надійного житла в Карпатах, зв’язавши напряму власників садиб з туристами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

8 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: