Меню & пошук

Журналісти Los Angeles Times, The Wall Street Journal та Esquire проведуть майстер-клас у Києві

Журналісти Los Angeles Times, The Wall Street Journal та Esquire проведуть майстер-клас у Києві

[ads-pc-2]

1

Головні редактори, журналісти та продюсери Los Angeles Times, The Wall Street Journal, Esquire, Kyiv Post, AdMe.ru, Look At Media (The Village, Furfur, Look At Me) проведуть лекції та майстер-класи у Києві.

З 26 лютого по 1 березня протягом 4 днів пройдуть 28 занять від провідних журналістів, медійників, письменників та копірайтерів.

Випускників лекторію очікує стажування у викладачів та захоплююча подорож до медіацентрів у Польщі, Чехії, Німеччині, Бельгії, Франції.

Освітня програма розрахована на широке коло слухачів без освітніх та вікових обмежень. Курс необхідний кожному, хто веде ділове листування, займається маркетингом, продажами або планує будувати кар’єру у медіа.

1-1

Заняття присвячені створенню online-медіа, журналістській та письменницькій майстерності, копірайтингу. Серед викладачів програми – відомі журналісти Матвей Ганапольський, Віталій Портніков, Євген Кисельов, Галина Тимченко, Валерій Панюшкін.

Докладний розклад програми та повний список лекторів

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс та освітні матеріали. Для вступу запишіться на сайті: www.journalism.org.ua

Відгуки викладачів та слухачів школи

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 508 68 58, info@journalism.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

7 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: