Меню & пошук

Ірландія прийме 10 закордонних стартапів і подарує кожному €50 000

Ірландія прийме 10 закордонних стартапів і подарує кожному €50 000

[ads-pc-2]

d1c373ab1570cfb9a7dbb53c186b37a2

Ірландське державне агентство Enterprise Ireland пропонує 10 міжнародним стартапам по 50 000 євро для розвитку ідеї та підготовки до перших продажів. У програму входить фінансова, менторська та візова підтримка для неєвропейських компаній.

Програма Competitive Start Fund відкрита для іноземних (не ірландських) компаній, готових розвивати свій бізнес з Ірландії.

Можливі сфери діяльності кандидатів: інтернет, ігри, програми, mobile, SaaS, хмарні обчислення, софт для бізнесу, біотех, фінтех, харчові технології, cleantech і промисловість. Також до критеріїв відбору відноситься відсутність попередніх інвестицій у розмірі більше 100 000 євро.

Що отримають переможці

У програму входить фінансова, менторська та візова підтримка для неєвропейських компаній.

20 найуспішніших компаній будуть нагороджені поїздкою до Дубліна для участі в пітчингу в рамках Startup Gathering 7 жовтня 2015. Команди стартапів зможуть представити свою ідею перед іншими підприємцями, бізнес-ангелами, інвесторами. Вони зможуть зустрітися з представниками ірландських інкубаторів та акселераторів.

10 фіналістів отримають інвестиції в розмірі 50 000 євро і запрошення переїхати до Ірландії в обмін на 10% частки в компанії. Стартапи також отримають пакет підтримки, який включатиме 10 менторських сесій, програму розвитку, прискорений розгляд візового питання і можливість після закінчення 18-місячного терміну одержати додаткові інвестиції до 500 тисяч євро.

Для участі в програмі Competitive Start Fund необхідно заповнити заявку і надіслати коротке відео до 9 вересня.

Більш детальну інформацію про правила та формі заявки можна знайти на сайті Enterprise Ireland.

Enterprise Ireland – державне агентство, яке розвиває і підтримує роботу малих і середніх ірландських компаній, орієнтованих на експорт. EI надає компаніям доступ до різних фінансових грантам, а також до маркетингової, менторської та інформаційної допомоги. У агентства 33 міжнародних офісу, московський офіс Enterprise Ireland був відкритий в 70-х роках і одночасно є комерційним представництвом посольства Ірландії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: